Anbefalede bøger

post billede Anbefalede bøger - Anbefalede bøger

Umlaute er et fantastisk sted at lære om gør-det-selv projekter og andre underholdende fritidsaktiviteter. Men hvis du vil lære mere, anbefaler vi disse fantastiske bøger om tømrerarbejde, håndværk og gør-det-selv projekter.

The Urban Homestead

En fascinerende bog, der handler om at stole mindre på teknologi, men i stedet vende tilbage til gamle traditioner med at dyrke sin egen mad og bruge solenergi til at nedbringe dine elregninger. ”The Urban Homestead” er fyldt med fantastiske ideer til at spare penge i dagligdagen. Desuden indeholder bogen en masse gode gør-det-selv ideer.

Home Repair and Improvements

Betragtes som bibelen inden for gør-det-selv forbedringer i hjemmet, da den indeholder de bedste ideer til småreparationer i hjemmet til små penge.

Den indeholder alt – fra reparation af badeværelse eller køkkenvask til håndtering af en rodet garage eller hvordan man håndterer en vandlækage.

DIY Household Hacks

En fantastisk bog for begyndere, der ønsker at prøve sig af med gør-det-selv, uden at det bliver for uoverskueligt. ”DIY Household Hack” indeholder gode tips relateret til det huslige arbejde, såsom rengøring af stuen eller reparation af mindre skader.

Derudover lærer man at bruge tid og kræfter under de daglige, huslige pligter.

Do-It-Yourself Manual

En fantastisk indgang til gør-det-selv verdenen med tusinder af spændende projekter at vælge imellem. ”Do-It-Yourself Manual” er perfekt til begyndere.

”Do-It-Yourself Manual” indeholder masser af gode og anerkendte sikkerhedstips.

The Repair Shop

Så skal vi have fat i værktøjet og gøre hænderne beskidte! ”The Repair Shop” er udelukkende dedikeret reparationer af enhver slags. ”The Repair Shop” indeholder dybdegående beskrivelser af, hvordan man reparerer møbler og elektriske maskiner af enhver art.

Desuden indeholder den grundlæggende lektioner i, hvordan man eksempelvis installerer en vask eller et toilet, samt hvordan man fremstiller nye møbler fra grunden. Såsom installation af en vask eller toilet og fremstilling af nye møbler fra grunden.

Disse bøger er målrettet dem, der ønsker at forbedre deres gør-det-selv-færdigheder uden at tage et kursus. Og vil du vide mere om gør-det-selv, kan du finde viden fra de nyeste artikler her på Umlaute.