brændende træbriketter

Brug de rigtige træbriketter

Har du nogensinde tænkt over hvordan du skal fyre op i din brændeovn? Mange vælger den mest oplagte løsning, nemlig træ, men hvad med at bruge de smarte træbriketter i stedet? Der er mange fordele ved at fyre op med træbriketter, blandt andet fordi de er nemme at håndtere og på samme tid også nemme at opbevare.

En træbriket er først og fremmest fremstilles af meget findelt træ, der ved hjælp af en stor maskine trykkes sammen i en form. En træbriket er CO2-neutral, og det betyder at du ikke er med til at udlede mere CO2 ud i atmosfæren, når du tænder op i din brændeovn.

 

Fordele ved at vælge træbriketter:

  1. En træbriket brænder jævnt og langsomt, modsat almindeligt brænde som naturligt vil indeholde mere fugt, bark og harpiks.
  2. En træbriket indeholder et væsentlig lavere fugtindhold end almindeligt træ, hvorfor en briket afgiver langt mere energi end træ.

Hos Pillemand.dk finder du et stort udvalg af træbriketter i en altid høj kvalitet. Kvaliteten er nemlig ikke helt ligegyldig, hvis du vil have et godt resultat ud af dine anstrengelser, når du skal fyre op i brændeovnen.

Vælger du at bestille dine træbriketter hos Pillemand.dk, kan du forvente at få dine træbriketter allerede efter 1-7 hverdage. Der er gratis levering, uanset om du bor i Jylland, på Sjælland, Fyn eller Lolland Falster. Har du brug for hjælp til at vælge den rette mængde, eller har du spørgsmål angående de smarte træbriketter, så kan du altid ringe på tlf 61 72 80 80, og få den hjælp du har brug for.