jumpstory download20200629 095727 840x525 - Brug den rigtige røgsmuld og få det bedste resultat

Brug den rigtige røgsmuld og få det bedste resultat

Har du nogensinde tænkt over, hvor vigtigt det er at bruge en røgsmuld af høj kvalitet. Det er ikke sikkert, og særligt ikke hvis du ikke er vant til at ryge dine madvarer.

 

Hos Dansk Træmel producerer de røgsmuld af høj kvalitet. Alle produkter går igennem mange kvalitetskrav, og sikrer derfor at et produkt, som blandt andet røgsmuld, lever 100% op til de krav, der stilles af offentlige instanser.

 

Produkter skabt til høje krav

Røgsmuld fra Dansk Træmel er lavet af 100% ren rå bøg. Helt uden lim og giftige kemikalier og helt uden bark. Savsmuldet bliver tørret og varmebehandlet efter alle de strenge krav og nye principper.

 

Røgsmuldet er et næsten sterilt produkt, og du kan derfor være helt roligt ved at anvende produktet til dine madvarer. Du skal heller ikke tænke på, om der er risiko for at produktet indeholder kim, gær- eller skimmelsvampe, da disse på grund af den øgede kontrol er på et absolut minimum.

 

Hvorfor skal jeg bruge røgsmuld?

Røgsmuld er under tilberedningen af mad med til at bidrage med en helt særlig smag. Røgsmuldet kan komme fra mange forskellige træer. Bøgetræ giver eksempelvis en mild røgsmag og bruges især til fisk, ost og kød, og er især god til koldrøgning. Elletræ har en lettere mild smag, som fungerer godt sammen med fisk og fjerkræ. Røgsmuld fra frugttræer er også særligt anvendt.

 

Uanset hvilken røgsmuld man ender med at vælge, får du hos Dansk Træmel en røgsmuld, som lever 100% op til de mange krav, der stilles af et produkt i denne kategori.