aj yorio oAPv2AoMmCU unsplash 840x525 - Forkæl dig selv med en klargøringslift

Forkæl dig selv med en klargøringslift

Hvis du elsker at rode med biler, bør du forkæle dig selv med en klargøringslift. Den kan nemlig gøre glæden ved arbejdet endnu større, mens den også kan spare dig for en masse tid.

Med en klargøringslift i dit værksted eller i din garage bliver det nemmere for dig at arbejde med biler. Du kan blandt andet uden besvær komme godt rundt om bilen, når du er i gang med at klargøre den på bedste vis.

Gør arbejdet i bilværkstedet til en leg

Har du en klargøringslift i dit værksted, kan du gøre arbejdet til en leg. Når du kan hæve og sænke en bil efter behov, bliver dit arbejde unægteligt nemmere. Skal du eksempelvis klargøre biler, foliere dem eller skifte dæk, kan du få stor gavn af en klargøringslift.

Hvis du først har fået sådan en lift inden for dørene, vil du ærgre dig over, at du ikke fik den for længe siden. Den gør nemlig livet meget nemmere for dig, når du arbejder med biler.

Sørg for at din klargøringslift er godkendt

Uanset om du skal bruge en klargøringslift i privat eller i professionel sammenhæng, er den ikke et stykke legetøj. Det er derfor vigtigt, at du sikrer, at liften er solid, sikker samt fremstillet i langtidsholdbart materiale. Desuden er det vigtigt, at den er godkendt.

Du bør gå efter en klargøringslift, der er CE-godkendt. Liften skal naturligvis leve op til Arbejdstilsynets regler, så den er lovlig at bruge i Danmark.

lukas blazek EWDvHNNfUmQ unsplash - Melaminplader kan bruges flere steder i hjemmet

Melaminplader kan bruges flere steder i hjemmet

Melaminplader er kendt for at være alsidige og minder utroligt meget om laminatplader. Dog er disse to typer af plader forskellige. Vælger du melaminplader, vil du hurtigt opdage, at de kan bruges til mange forskellige ting i dit hjem.

Udover at pladerne er fine, er de også holdbare og nemme at rengøre. Men hvor og til hvad kan du bruge melaminplader til?

Køkkenet

Et af de mest almindelige steder, hvor melamin bruges, er i køkkenområdet. Her kan de eksempelvis bruges til alt lige fra køkkenbordplader til skabe. Hvis du ikke har det største budget, kan det sagtens være en rigtig fin løsning til disse ting i køkkenet.

Soveværelset

Et andet sted, du kan bruge melaminplader, er i soveværelset. Selvom disse plader ikke er lige så holdbare som eksempelvis laminat, er de stadig rigtig fine. I soveværelset kan du bruge melamin til at lave skabe, garderober og diverse soveværelsesmøbler.

Ved at bruge melaminplader i soveværelset kan du selv lave skræddersyede soveværelsesmøbler til en brøkdel af omkostningerne i forhold til, hvis du købte nye møbler. Men det kræver selvfølgelig, at du har hænderne skruet rigtigt på.

Stuen

Mangler du ekstra opbevaringsplads i stuen, og har du ikke det store budget, kan du sagtens vælge at bruge melaminplader til at lave hylder. Det bliver tit kaldt for en hobbyplade, der især er god til dette formål. Dog bør du ikke placere alt for tunge ting på hylderne. På den måde kan du nemlig være sikker på, at de holder i så lang tid som muligt.

shawnanggg nmpW WwwVSc unsplash 840x525 - Inventar til din restaurant fra Zederkof

Inventar til din restaurant fra Zederkof

Mangler du nyt restaurant inventar? Zederkof er førende leverandør af møbler, inventar og isenkram til restauranter i Skandinavien. Klik ind på deres webshop eller besøg deres showroom for at se det store udvalg.

Masser af inspiration

Det er ikke altid den letteste opgave at finde det helt rigtige inventar til en restaurant eller café. Først og fremmest skal det være praktiske møbler, der bliver indkøbt, så de passer til lokalernes størrelse og eventuelle udearealer. Dernæst skal al inventar ligeledes passe ind i rummet og til møblerne. Det hele skal fungere praktisk, men det skal også være med til at sætte lige præcis den stemning, du har i tankerne, der skal være, når dine gæster går ind ad døren til din restaurant. Har du et nøjagtigt billede af, hvordan det skal se ud, eller er du på udkig efter inspiration? Uanset hvad så bør du helt sikkert klikke ind på zederkof.dk og se deres store udvalg af restaurantinventar, så din restaurant kan blive helt klar til at tage i mod glade og forventningsfulde gæster.

Skal passe til stilen i restauranten

Ikke nok med at maden og drikkevarerne skal sidde lige i skabet, når man besøger en restaurant, så skal stemningen og atmosfæren også være i top. Alle møbler og al inventar skal matche den stemning, du ønsker for din restaurant. Hos Zederkof har de et stort udvalg, så du kan blive inspireret, og så du har store muligheder for at finde lige præcis det inventar, du søger, og som vil passe perfekt i din restaurant.

birendra bikram RCHbn6tqRM8 unsplash 840x525 - Solafskærmning til private og erhverv

Solafskærmning til private og erhverv

Er du godt og grundigt træt af de helt varme dage på kontoret? Smelter chokoladen i dit butiksvindue? Eller bliver det for varmt hjemme i stuen, når solen står højt? Det findes der flere løsninger på, heriblandt solafskærmning fra Alux.

Flere former for solafskærming

Besøger du alux.dk og finder deres udvalg af solafskærmning, vil du se, at der er mange muligheder at vælge i mellem. Der findes forskellige former for solafskærmning, så det er med at finde ud af, hvad dine og eventuelt dine kollegaers behov er for skygge og varme i bygningen. Hos Alux kan du får solafskærmning til overdækninger og facader, hvor der er forskellige at vælge mellem, og hvor funktionalitet, design, udbygningsmuligheder og pris adskiller de forskellige valgmuligheder. Er du i tvivl om, hvad der er den rigtige løsning, hjælper folkene bag gerne med rådgivning og hjælp, så du kan finde den helt rigtige løsning. 

Et sundere indeklima

Blandt udvalget af solafskærmninger kan du eksempelvis få facadepersienner, markise, parasoller, skodder eller lamelafskærmning, og der er flere fordele ved hver enkelt løsning. Når der tales om udendørs solafskærmning, har det mange fordele. Først og fremmest virker det som lysregulering. Når solen ikke står lige på vinduerne, holdes varmepuden ved glasset ude af rummet, hvorfor solen varmer rummet op helt uden, du opdager det, hvilket er den sundeste løsning for indeklimaet. Uanset om det er i dit private hjem, der er brug for skygge, eller om det er i din butik eller måske på kontoret, så giver det et bedre indeklima og ikke mindst god og behagelig skygge.

freestocks uqzIUz9NczE unsplash 840x525 - Papirsposer til bageriet, slikbutikken og andre erhverv

Papirsposer til bageriet, slikbutikken og andre erhverv

Har du et bageri, en lille købmandsforretning eller sælger du smykker? I mange små erhverv er det ikke nødvendigt med store plasticposer. Vælg i stedet papirsposer, som Kontor Syd forhandler i forskellige størrelser. 

Papirsposer i flere størrelser

Vi kender alle papirsposen. I mange år har det været plasticposen, der har domineret størstedelen af butikker, store som små, hvor dine indkøb kan være i. Plasticposen findes stadig, men bliver udfaset i større og større grad, fordi der tænkes på miljøet. Før plasticposens store indtog var papirsposen et hit, og flere steder er den aldrig gået af mode. Er du bager, ved du det helt sikkert allerede, for ethvert bageri lægger rundstykker, brød og kager i de kendte papirsposer. Flere steder bruges papirsposen også til at opbevare nyindkøbte smykker i eller til postkortene, du netop har solgt til turisten, der kan sende en hilsen hjem til sine kære. 

Den røde og hvide slikpapirspose

Der er ingen tvivl om, at papirsposen har mange funktioner. De fleste, hvis ikke alle, kender helt sikkert den populære papirspose med de skrå røde og hvide striber på. Før i tiden var de at finde i enhver kantine i sportshaller og andre bland selv-slik-steder, og for de fleste er posens striber associeret hermed. Hos Kontor Syd finder du papirsposer i forskellige størrelser, der kan bære forskellige antal kilo. De fås i den klassiske brune farve, men også i hvid, så du kan vælge de poser, der passer allerbedst til lige præcis din forretning. Dermed kan kunderne nemt og bekvemt bære produktet eller varerne hjem i papirsposerne.

henry co 3coKbdfnAFg unsplash 840x525 - Sådan vælger du det rigtige byggefirma

Sådan vælger du det rigtige byggefirma

Uanset om du skal bygge et nyt hus, en lagerbygning eller en kontorbygning, er det vigtigt, at du ansætter et byggefirma, der ved, hvad de laver.

Du ønsker sikkert ikke bare et byggefirma, men et firma, der har et godt ry og er erfarne inden for netop dit projekt.

Der vil højst sandsynligt være mange forskellige firmaer at vælge mellem i dit område. Så hvordan vælger du den helt rigtige samarbejdspartner til dit byggeprojekt?

Spørg venner og bekendte

Anbefalinger fra andre er en af de bedste måder til at finde et byggefirma, der er både effektive, pålidelige og kvalitetsbevidste. Spørg venner og bekendte, hvem de har brugt og anbefaler. Hvis de kender et byggefirma, der har hjulpet dem med et projekt, og det var tilfredsstillende, kan du starte med at kontakte dette firma.

Tag ikke en forhastet beslutning

Hvis du blot vælger det første og det bedste byggefirma, kan det koste dig penge og unødig tid. Du bør derfor grundigt overveje dine forskellige valgmuligheder, inden du vælger at hyre et byggefirma til at varetage dit projekt.

Indhent tilbud fra flere byggefirmaer

Når du skal i gang med et byggeprojekt, bør du altid indhente mere end et tilbud. Det giver dig mulighed for at tale med flere forskellige firmaer og se, hvordan de kan hjælpe dig.

Du bør ligeledes se, om du kan finde anmeldelser fra tidligere kunder eller spørge, om byggefirmaet kan give dig et par referencer. Hvis der findes anmeldelser fra andre kunder på internettet, er det værd at læse disse, da det kan hjælpe dig med at træffe en velovervejet beslutning. Tag et kig på KG Hansen – Byggefirma i Århus.

heiko janowski XLmWt913EOc unsplash 840x525 - Inspektionstips før køb af en brugt traktor

Inspektionstips før køb af en brugt traktor

Før du køber en brugt traktor, bør du inspicere den godt og grundigt, så du ikke ender med en model, der ikke kan leve op til din opgave. Det er ikke alle, der er velbevandrede i traktorens verden, så hvad skal du egentlig kigge efter? Det kan du læse mere om her.

Kig på karosseriet, dækkene og det samlede udseende

En traktor, der ser velholdt ud, er normalt blevet godt vedligeholdt. Afskalning af maling, buler, rust, revner og udbulende dæk er tegn på, at en traktor er blevet opbevaret udenfor og måske endda ikke brugt korrekt.

Ser dækkene fine ud, kan du bruge en dækmønsterdybdemåler for at undersøge dem yderligere. Du bør tjekke målene på mønsterdybden, der er tilbage på dækkene. Derefter kan du kigge på dækproducentens hjemmeside for at se, hvor lang levetid dækkene cirka har. Traktordæk er nemlig en dyr investering.

Traktorens motor m.m.

Du skal altid kigge nærmere på traktorens motor m.m. for at sikre dig, at alt er, som det skal være. Start motoren og lad den køre. Herefter kigger du efter, om der er tegn på lækager fra motoren, slangerne eller hydraulikken. Du kan også undersøge, om der er revner eller slitage i hydraulik-, kølervæske- eller brændstofrørene.

Førerhuset skal kontrolleres

Gå ind i førerhuset for at se, om der er snavs og mudder samt, hvor mange timers drift traktoren har udført. Hvis førerhuset indeholder et styresystem, skal du ligeledes kontrollere, at alle skærme, modtagere og andre elektroniske komponenter er i funktionsdygtig stand. Disse systemer kan nemlig være dyre at udskifte eller reparere.

pexels thisisengineering 3862130 840x525 - Must-haves til ethvert mødelokale

Must-haves til ethvert mødelokale

Mødelokaler er vigtige for enhver arbejdsplads og virksomhed. Dog er det vigtigt, at mødelokalet er indrettet på en praktisk måde med forskellige nødvendigheder. Der er nemlig mere til et mødelokale end blot et bord, stole og Wi-Fi.

Selvom det naturligvis er vigtigt, at et mødelokale altid har pålideligt og hurtigt Wi-Fi tilgængeligt, så er her nogle af de faciliter, der også vil gavne ethvert mødelokale.

  1. Projektor

Det er ikke alle møder, hvor der er brug for en projektor. Alligevel er det en god idé at indrette mødelokalet med en projektor, da den eksempelvis kan benyttes til en præsentation. Med en projektor i lokalet kan alle følge med i, hvad der bliver snakket om.

  1. Tavle

Tavler er helt sikkert meget vigtigt i et mødelokale. I et mødelokale brainstormer kollegaer og medarbejdere ofte idéer, laver diagrammer, referater og meget mere. Sørg for, at tavlen har en størrelse, så alle i rummet tydeligt kan se, hvad der står på den.

Desuden er det vigtigt, at der altid er markører tilgængeligt, så mødedeltagerne ikke behøver at gå på jagt efter en, der virker. Det er muligt at vælge mellem en lang række af tavler såsom glastavler. Disse kan bruges som opslagstavler, whiteboards m.m. alt efter, hvad du vælger.

Komfortable stole

Selvom stole ikke er det mest spændende aspekt af et mødelokale, er det noget af det vigtigste – især til lange møder. Mødedeltagerne vil takke dig, hvis de i slutningen af en lang dag med møder stadig er komfortable og glade, fordi de har siddet i en god stol.