IMG 0074 840x525 - Har du nogle irriterende træstubbe i haven?

Har du nogle irriterende træstubbe i haven?

Det kan være meget irriterende at have træstubbe eller rødder i haven, hvis man skal bruge et areal til noget bestemt. Dansk Stubfræsning kan hjælpe dig af med dem.

Hvis du går med tanker om at anlægge et bed, et græsareal eller har planer om at lave ny terrasse, så kan træstubbe og irriterende rødder i haven være rigtig meget i vejen. Og for at du kan komme videre med dit projekt, bliver du nødt til at få fjernet stubbe eller rødder. Heldigvis er der hjælp at hente. Dansk Stubfræsning har mange års erfaring med stubfræsning, og de kan derfor hurtigt og effektivt fjerne dine stubbe eller rødder.

Uanset om en stub er 10 cm eller 40 cm høj, og uanset om den går ned i jorden, så kan Dansk Stubfræsning klare opgaven. De efterlader området klar til ny beplantning ved at fræse stubbe og rødder væk. Det er denne metode, der er mest effektiv og sikker. Hvis du selv har forsøgt at fjerne dine stubbe, så er du ikke den eneste. Men meget få lykkes med det, fordi det kan være enormt svært at komme til bunds. Det kræver nemlig særlige maskiner, og derfor er det bedst at alliere sig med fagfolk, der har mere erfaring og kan gå til opgaven med en professionel tilgang.

Rodfræsning er effektivt, og det holder samtidig omkostningerne nede. Det er oftest praktisk at rodfræse, da man kan arbejde tæt ved belægninger og kabler i jorden, og da rodfræseren er meget præcis, er den det rette værktøj til opgaven.