keriliwi 92xWk8SCuEg unsplash 840x525 - Helt særlige bambusbænke til din terrasse

Helt særlige bambusbænke til din terrasse

Mangler du lidt ekstra til terrassen og haven, som lige sætter prikken over i’et, når det kommer til hygge? Kig forbi NorthByNorth – de har nemlig et stort udvalg af havemøbler i bambus. Prøv den unikke bambus bænk, som uden tvivl vil bringe stor glæde. 

Praktiske og hyggelige

For nogle handler det bare om, at der skal være styr på det praktiske, når det kommer til havemøbler. Først og fremmest skal havemøbler være praktiske, men de må også gerne skabe en hyggelig stemning. Lige præcis dét får du med bambusmøbler fra NorthByNorth. De har forskellige stole at vælge mellem, ligesom deres udvalg af borde er alsidigt. Er det spisebord og stole, du mangler? Er det loungemøbler til hygge i solen med familie og venner? Eller er det måske en bænk i bambus, som lige giver dét ekstra til den gode stemning i haven og på terrassen. Det særlige for en bænk er, at den kan bruges forskellige steder. Sæt den uden for din hoveddør og placer måske en fin plante derpå, eller sæt den på terrassen, hvor du kan slappe af. Bambusbænken er også god til dig, der har altan. Den fylder ikke meget, og så skaber den rigtig hyggelig altanstemning. 

Vietnamesisk stemning

Når du besøger NorthByNorth finder du et stort sortiment af bambusmøbler til terrassen og haven. Designerne bag er danske, men henter inspiration og materialer fra Vietnam, hvor de selv har tilbragt mere end 10 år. Det betyder altså, at designet er dansk, og så bliver bambusmøblerne håndlavet i Vietnam. Dermed får du ægte asiatisk hygge hjem på terrassen, når du får din bambusbænk hjem.