Nytårsaften tilbyder den perfekte anledning til at diske op med den helt store og lækre anretning for dine venner og familie. Alle dine gæster vil med sikkerhed elske, at du gør ekstra meget ud af menuen nytårsaften.
En god nytårsmenu består af tre udsøgte retter, og her får du et bud på, hvad de tre retter kan bestå af.
Forret: Ristede kammuslinger
Ristede kammuslinger er en enkel og superlækker forret. Ikke nok med, at de fine muslinger pynter på middagsbordet, så smager de også ganske skønt.
Du kan gøre kammuslingerne ekstra lækre ved at anrette dem med en lækker, sød dressing lavet af vanilje, hindbær og vand. Mums!
Hovedret: Lammekrone
Stegt lammekrone smager himmelsk. Kronerne skal krydres godt med salt, pepper og rosmarin, inden det kommes i ovnen. Efter lammekronen har været i ovnen, skal den steges, så den får en lækker, sprød skorpe.
Servér lammekronen med en lækker, frisk og smagfuld salat. Det kan for eksempel være din egen personlige favorit-salat. Du kan også lave en salat af frisk spinat, blåbær, hindbær, pinjekerner, gedeost og en hjemmelavet eddikedressing. Det vil helt sikkert komplimentere den tungere lammekrone rigtig godt, at der er noget friskhed i salaten.
Dessert: Citrontærte med marengs
Til dessert serverer du en saftig, hjemmelavet citrontærte. Det er meget nemt at lave en citrontærte, og det bedste ved det hele er, at du kan forberede tærten en hel dag forinden, og have den stående på køl.
Dog skal du lave marengs-topping umiddelbart lige inden, du serverer den søde og syrlige kage. Giv den et flot udtryk, ved lige at brænde overfladen af kagen med en gasbrænder.
Glem ikke, at der til kagen skal en rigtig god dessertvin på bordet. Du kan finde en dessertvin, der er sød, og som komplimenterer kagen godt.