i3 utm q p 600x525 - Karmamia er fashionabelt og har omtanke for miljøet

Karmamia er fashionabelt og har omtanke for miljøet

Hos vanilia.dk finder du et stort udvalg af fashion brands, blandt andet det populære brand Karmamia, der anvender bæredygtige materialer.

Hvis du følger nogle af de største voksne influencere i Danmark på Instagram, så har du helt sikkert set branden Karmamia blive tagget på billeder og i stories. Det er et unikt brand, som favner meget bredt, og derfor er det populært hos rigtig mange. Og derfor ser man også mange forskellige personligheder på Instagram være iført tøj fra netop det brand.

Karmamia Copenhagen er et dansk fashion-brand, som vægter bæredygtighed og ansvarlig produktion meget højt. De har en stærk tro på, at smuk og unik beklædning sagtens kan produceres med omtanke for miljøet. Grundlæggeren bag brandet, Mia Louise Jelling-Nielsen, var egentlig journalist, men hun havde en stor kærlighed til mode, hvorfor hun startede sit eget tøjbrand.

Tøjet produceres af lokale skræddere i Dubai, hvor grundlæggeren også selv er bosat. Og netop den tætte relation til skrædderne giver Karmamia en særlig mulighed for at være ajour med nye tendenser og at skabe nye og smarte designs på bare få uger.

Karmamia har en mission om at beklæde den moderne kvinde i minimalistiske linjer, samtidig med at tøjet har et hint af Mellemøstens farverige og varme stil. Karmamia anvender materialer, som kommer fra højkvalitets kunstig satin, hvilket kræver betydeligt mindre vandforbrug end normale bomuldsfibre. Disse materialer skaber en vedholdende kvalitet, så tøjet holder længe. Tanken er også, at tøjet skal kunne matches på tværs af stilarter og over flere sæsoner.  Køb Karmamia her.