pexels fauxels 3228855 840x525 - Udvalget af shorts til mænd vokser

Udvalget af shorts til mænd vokser

I mange år har vi mænd måttet se misundeligt til efter kvinders sommermode. For hvert år voksede udvalget af klæder, de kunne trække i, når sommeren bankede på døren. Vi mænd kunne med fordel spare nogle penge, da tøjet i år var præcis det samme som sidste års.

Shorts til herre lignede til forveksling et par jeans, hvor man havde lagt snittet lige under knæet, skjorter havde mistet meget af deres ærme. Med andre kunne vi få lov til at gå i en amputeret og decimeret udgave af vores hverdagstøj.

Men det har ændret sig. Der er nemlig gået prestige i at designe herretøj. Også sommertøj, herunder shorts.

Performance shorts

Indtil nu har vi mænd stået over for et valg: Enten skulle vi være pæne i tøjet, eller også skulle vi kunne bevæge os fordi vi skulle spille fodbold. Den tanke er en der hører fortiden til.

Performance shorts giver nemlig udtrykket og stilen fra et par pæne jakkesætsbukser i en moderne shorts udgave, der går til lige over knæet, og kombinere det med friheden fra træningstøj. På den måde kan du gå hjemmefra med rank ryg og selvtillid over dit udseende, uden at skulle sige nej til en spontan, lille fodboldkamp på stranden.

Cargoshorts

Hvis der er et altoverskyggende sommer mandeproblem, er det manglen på opbevaringsplads. Når det er for varmt til at bære en jakke, mister vi nemlig en hel håndfuld lommer, hvori alle vores ting ligger.

Med cargoshorts får du her løst et problem på en stilsikker måde. Udover at have de obligatoriske for- og baglommer, får du her to ekstra lommer på siden af låret. Lommerne er store og kan derfor holde alt fra nøgler til kort over, hvor stjerne bor, hvis du er på kendisjagt i Hellerup eller Hollywood.

pexels maAl balland 3098970 840x525 - Når du skal se under vandet

Når du skal se under vandet

Når du snorkler og dykker, gør du det sikkert for at betragte, den verden der findes under havets overflade. Men det er ikke altid en helt så nem opgave, for det er ikke altid at sollyset trænge igennem vandet, hvilket betyder at sigtbarheden nogle gange kan være ret dårlig. 

 

For at sikre dig et godt udsyn under vandet, kan du gøre brug af en dykkerlygte, for jo længere du dykker ned, jo sværere bliver det også at orientere dig i mørket.

 

Dykker du om natten, måske i en grotte eller lignende, ja så giver det næsten sig selv, at du har brug for lys. Har du ikke en god lygte, kan det næsten være umuligt at se noget, og det er jo ikke meningen. I sådanne tilfælde har du brug for en god dykkerlygte, for en dykkerlygte er omend altid en god ide, fordi alting præsenterer sig langt smukkere, når det bliver lyst op. 

 

Dykker du sammen med flere, er dykkerlygten også særdeles praktisk. Du kan nemlig bruge lygten til at pege på ting, som du gerne vil have, at din makker skal kigge på. Med andre ord er en dykkerlygte en god ide at have med i bagagen. Det er nemlig ikke altid tingene er nemme at planlægge, og derfor er det altid rart at vide, at der er mulighed for lys, hvis du skulle få brug for det under en dykning. 

 

Vil du se et stort udvalg af dykkerlygter i høj kvalitet, så klik dig ind på oceandive.dk. Her finder du både et stort udvalg af dykkerlygter, men også udstyr dertil, såsom tasker og holdere til den nye dykkerlygte. 

 

pexels kampus production 5935240 840x525 - 2 drukspil til du kan lave i haven

2 drukspil til du kan lave i haven

Sommeren står for døren, og med sommeren kommer også en masse dejlige timer ude i solen. Man bliver jo så tørstig af at sidde ude i varmen hele dagen, og derfor er sommeren også som regel synonymt med kampdruk og festivaler.

 

Er man så privilegeret at have en have til rådighed, er der ikke noget bedre, end at finde sin indre teenager frem og invitere vennerne over til en dag med grillmad og drukspil. Her er et par bud på drukspil, I kan lave i haven.

 

Øl bowling

Øl bowling er den af spillene, der kræver de fleste ting udefra. Spillet spilles af fire spillere. Her kræver det, at hver spiller har en havestol. Derudover skal I bruge to tomme flasker og en bold. Hvert hold består af to spillere i hver deres stol med en halv meters afstand. Mellem dem står en tom flaske.

 

De to hold sidder overfor hinanden og målet er at vælte modstanderens flaske, ved at trille bolden over græsplænen. Spillet er færdigt når I ikke kan klare mere.

 

Kævle

I Kævle er der næsten ikke noget max for, hvor mange spillere I kan være. To hold – hold A og hold B – stiller sig på en linje overfor hinanden. Mellem de to hold står en tom flaske. I starten af spillet, skal en af spillerne opgive sin sko, som bruges til kasteskyts.

 

Hold A starter med at kaste skoen, rammer holdet skoen, skal hele hold A hurtigt drikke den øl, de hver især har stående foran sig, mens en fra hold B skynder sig at rejse flasken op. Når flasken er rejst, løber repræsentanten fra hold B tilbage til sin linje, og her må ikke drikkes længere.  Det hold der først drikker alle deres øl har vundet.

mert guller jFBWOaoS 7o unsplash 840x525 - 3 ting du kan ændre i dagligdagen for at hjælpe miljøet

3 ting du kan ændre i dagligdagen for at hjælpe miljøet

De fleste ved godt, at det er vigtigt at passe på miljøet. Men for mange kan det være svært at overskue, hvad de kan gøre. Dog er det rent faktisk ret nemt for dig at hjælpe miljøet. Du kan endda bare ændre et par få ting i din dagligdag, hvilket kan være til stor hjælp. Her finder du 3 måder, du kan hjælpe miljøet på i din hverdag.

Genbrug alt hvad du kan

Det er så simpelt at genbruge forskellige ting, men der er mange, som ikke gør det. Først og fremmest er det en god idé, at du sorterer dit affald. Der findes endda forskellige skraldespande i dag, så du nemt og enkelt kan sortere det. Det kræver ikke så meget af dig i din hverdag, da du kun skal tænke over, hvor du smider de forskellige ting hen i skraldespanden.

Køb ikke plastikflasker eller kaffe på farten

I stedet for at købe vand i en plastikflaske eller en kaffe i et papkrus på farten kan du bare have din egen drikkedunk eller termoflaske fra Klean Kanteen med dig rundt. Det skåner ikke kun miljøet, men det hjælper også din pengepung.

Print så lidt som muligt

Vi har alle sammen prøvet at printe et væld af papirer, der hurtigt bliver smidt ud igen. Hvis du kan undgå det, så bør du slet ikke printe. I mange tilfælde kan du bare have papirerne opbevaret på din computer eller lignende. Er det ikke muligt, kan du udskrive på begge sider af papiret for at reducere mængden af papir, der bliver brugt.

harley davidson zGzXsJUBQfs unsplash 840x525 - Sådan vælger du den perfekte motorcykelvest

Sådan vælger du den perfekte motorcykelvest

Det bedste motorcykeltøj er afgørende, når du kører på motorcykel. Ikke nok med at dit outfit hjælper med at holde dig varm, er det også vigtigt i forhold til sikkerheden. Men du vil med stor sandsynlighed også gerne have, at dit outfit er smart og stilrent.

Du kan eksempelvis overveje en MC-vest i form af en lædervest. En lædervest vil sørge for, at du skiller dig ud fra de andre motorcyklister, mens du samtidigt vil se yderst stilren ud.

Valg af motorcykelvest i læder

I dag finder du et stort udvalg af forskellige motorcykelveste i læder, hvorfor det kan være svært at finde ud af, hvad du skal vælge. Derfor finder du her nogle gode råd til valg af en motorcykelvest.

Hvilken pasform foretrækker du?

Læderveste findes i flere forskellige pasformer, hvorfor du skal vælge din foretrukne. Eksempelvis er det muligt at få læderveste, der kan tages på enten udenpå eller indenunder din jakke.

Hvilket design kan du bedst lide?

Designet er naturligvis en af de vigtigste parametre. Du finder veste i mange forskellige design, hvor de især adskiller sig i forhold til syninger og lommer. Det er helt klart en god idé med en motorcykelvest med flere lommer, så du har noget opbevaringsplads tæt på dig.

Hvordan ønsker du, at vesten skal lukkes?

En motorcykelvest kan lukkes på flere forskellige måder. Du kan vælge veste, der lukkes med enten knapper, en lynlås eller ved brug af karabinhager. Hver enkelt lukning har hver deres fordele og ulemper. Du skal derfor tænke på dine personlige præferencer samt, hvad du mener er mest behageligt.

hans isaacson  k0Pyd1uMEc unsplash 840x525 - Tips til en hyggelig aften indenfor i den mørke tid

Tips til en hyggelig aften indenfor i den mørke tid

Når efteråret og vinteren nærmer sig, trækker de fleste af os indenfor i varmen. Du finder tæpperne frem, de tykke uldsokker og en varm kop kakao. Hvis du tilmed også har en brændeovn, er det lige netop i de kolde måneder, at du kan få gavn af den.

I den mørke tid er der dog mange, der har svært ved at finde ud af, hvad de skal lave. Men rent faktisk er der intet mere hyggeligt end at bruge tid indenfor foran brændeovnen. Her finder du et par tips til en hyggelig aften derhjemme i den mørke tid.

Tænd op i brændeovnen

Først og fremmest bør du tænde op i din brændeovn. Dette er den ultimative hygge, der skaber den perfekte stemning. Men inden du tænder op i din brændeovn, skal du huske, at du enten skal bruge træbriketter eller brænde. Om du vælger den ene eller den anden løsning er naturligvis helt op til dig.

Lav en varm drik

Når du har fået styr på brændeovnen, kan du vælge at lave en varm drik. Det kan enten være kakao, te, kaffe eller noget helt andet. Du kan eventuelt putte skumfiduser eller flødeskum i den varme drik, hvis det er noget, du kan lide.

Find tæpperne frem og spil et spil

Hvis I er flere hjemme, så kan I hygge sammen. I bør derfor finde de lækreste tæpper frem og sætte jer rundt om bordet eller i sofaen for at spille et spil. Det kan både være et kortspil eller et brætspil. Det vigtigste er, at det er et spil, som I kan hygge jer med.

james lee I1nyByyjEsI unsplash 840x525 - Er du på jagt efter en brugt bil?

Er du på jagt efter en brugt bil?

Nogle gange er det nødvendigt med en ny bil – men en ny bil kan også sagtens være en brugt model såsom en brugt stationcar. Hos Ford Auto-Cramer kan du nemt finde dig en ny bil, her er det eneste der adskiller bilen fra mange andre biler, at de er alle sammen er brugte modeller.

I de brugte stationcars er der god plads – og samtidig plads til at hele familien kan køre sammen – endda med oppakning.

Gør en god handel

Hos Ford Auto-Cramer finder du et bredt udvalg af brugte biler, så er du ude efter at gøre en god handel, når du skal erhverve dig en ny bil, så er dette et oplagt sted. Her er det foretrukne bilmærke Ford, men vil du hellere se på en anden bil, så finder du også forskellige stationcars fra mange andre kendte mærker.

At købe en ny brugt bil behøver absolut ikke at være ensbetydende med, at bilen ikke lever op dine høje forventninger. Alle biler hos Ford Auto-Cramer er i top og klargjorte – og har du et ønske om en helt speciel bil, som du umiddelbart ikke kan finde blandt de mange biler, er du altid velkommen til at kontakte Ford Auto-Cramer for at høre mere.

Via hjemmesiden kan du booke en prøvekørsel, og på den måde finde frem til hvilken stationcar der passer bedst til dig og dit kørebehov.

 

nicolas thomas 3GZi6OpSDcY unsplash 840x525 - Sjove eksperimenter og aktiviteter om elektricitet for børn

Sjove eksperimenter og aktiviteter om elektricitet for børn

Komplekse videnskabelige emner som elektricitet læres bedst af børn, hvis du gør brug af underholdende og mindeværdige aktiviteter og eksperimenter. Derfor finder du her nogle elektricitetseksperimenter til børn i flere aldre, som er meget nemme at lave i forskellige omgivelser såsom i et klasseværelse eller derhjemme.

Balloneksperiment med statisk elektricitet

Børn har interageret med vand utallige gange, hvilket betyder, at de er bekendt med dets egenskaber. I dette eksperiment skal du starte med at puste en ballon op og herefter gnubbe den mod din bluse eller dit hår.

Nu skal du tænde en smule for din vandhane og holde ballonen i nærheden af vandstrålen. I vil nu opleve, at vandstrålen slår et sving, da den vil bøje sig mod ballonen. Dette er et godt eksperiment, hvis du vil lære et barn mere om statisk elektricitet.

Eksperiment med brændselsceller

Hvis du gerne vil lære et barn mere om brændselsceller, er det muligt at finde mange forskellige kits til formålet. Disse kits kan med hjælp fra en brændselscelle producere elektricitet.

Dette er en fantastisk måde til at præsentere børn eller unge for moderne teknologi. Samtidigt gør dette læringen meget mere sjov og spændende.

Andre sjove eksperimenter

Ovenstående er blot et udpluk af sjove eksperimenter, du kan lave med børn. I kan også bygge jeres egen elektromagnet, lave jeres egen lommelygte, lave et batteri med en kartoffel eller en citron og meget mere. Uanset hvad du vælger at lave med børnene, vil de synes, at det er yderst interessant og underholdende.

rocknwool Ls7yE8NpNqk unsplash 840x525 - Hvad skal jeg bruge til mit strikkeprojekt?

Hvad skal jeg bruge til mit strikkeprojekt?

Når du skal i gang med at strikke, kan det være fristende at købe alt, hvad du finder hos en forhandler. Det er dog fornuftigt at starte med kun at købe få redskaber, når du er ny til at strikke. Den gode nyhed er, at du derfor ikke har brug for meget dyrt udstyr eller lignende til dine første strikkeprojekter. Så hvad har du brug for, når du skal i gang?

Strikkeudstyr til begyndere

Som begynder kan det være svært at overskue, hvad der er nødvendigt for dig at have. For du bør nemlig have de rigtige redskaber ved hånden, så du får en god oplevelse. Desuden er det en fordel, at du køber udstyr i en god kvalitet. Herved er der en større chance for, at udstyret holder i lang tid. Det skal du bruge til at strikke:

  • Garn
  • Strikkepind
  • Stoppenål
  • Saks
  • Målebånd

Så længe du har ovenstående redskaber ved din side, kan du give dig i kast med at strikke. Desuden kan det være en fordel at følge en strikkeopskrift for begyndere, hvis du aldrig har prøvet at strikke før.

Vælg det rigtige garn

Hvis du er ny til at strikke, har du måske ikke et kærlighedsforhold til en bestemt type af garn. Der findes mange forskellige garntyper på markedet, så der er garn for enhver smag.

Dog er det en fordel at starte med at vælge den garntype, der står i den pågældende strikkeopskrift. Det kan eksempelvis være mohair-garn. Når du er blevet mere erfaren, kan du prøve at strikke med andre garntyper.

selcuk ulutas CbnogotK6P8 unsplash 840x525 - Sådan tager du dig godt af din hest

Sådan tager du dig godt af din hest

Når du får din første hest med hjem, er der et par vigtige ting, du skal vide for at kunne passe den ordentligt med det samme. Herved kan du være sikker på, at din hest har det godt.

Sørg for foder i høj kvalitet

God hestepleje omfatter kvalitetsfoder. Selvom græs er den naturlige mad for en hest, er det ikke altid tilgængeligt. I nogle situationer er det muligvis heller ikke nok for din hest. Derfor skal du altid sørge for, at du har hestefoder i høj kvalitet ved hånden.

Beskyt din hest med en ordentlig hesteboks

De fleste heste tilbringer noget af deres tid indendørs i en hesteboks. For god hestepleje og sikkerhed skal stalden og boksen være lavet på en måde, der er behagelig for din hest.

Pleje af din hest

At strigle din hest er en vigtig del af plejen. Der er flere grunde til, at dette er vigtigt. Først og fremmest renser det hestens hår for diverse snavs og skidt. I og med at det kan udvikle sig til bakterier, er det yderst vigtigt. Derudover er strigling af din hest med til at øge dens blodcirkulation, hvilket reducerer risikoen for ømhed m.m.

Giv din hest det bedste miljø

God hestepleje betyder også, at du giver den det bedst mulige miljø. Det bør være et miljø, der er så sikkert og naturligt som overhovedet muligt for din hest. Det inkluderer at holde omgivelserne rene og velholdte, en lækker fold og så videre.