austrian national library PIbxkbQTO Q unsplash 840x525 - Palleløfteren – din lille hjælper

Palleløfteren – din lille hjælper

Er du træt af at bruge en sækkevogn, når du skal have flyttet rundt på tunge og uhåndterlige ting og sager? Så er en palleløfter svaret på dine bønner. Den hjælper med at gøre arbejdet lettere for dig. Herved skal du ikke længere bekymre dig om alt sliddet ved at transportere, flytte og læsse tungt gods.

Manuel palleløfter – et lille og handy arbejdsredskab

Som navnet palleløfter antyder, er den designet til at løfte paller med forskellige materialer. Palleløfteren er et smart redskab til at flytte diverse ting fra et sted til et andet. Den er velegnet til transport over kortere afstande, hvor der er et fast underlag, da den ikke er i stand til at løfte godset særligt højt.

Palleløfteren er karakteriseret ved, at den skal pumpes op med håndkraft, og den kan kun klare en mindre belastning. Eftersom det er dig, der skal trække afsted med den, har det også sin begrænsning i forhold til vægten.

Den lille størrelse kan ofte være en fordel, da det gør den handy, hvis du kun har sparsomt med plads at manøvre rundt på. Du får derved en effektiv håndtering af de materialer, du ønsker at flytte rundt på.

Fordele ved en traditionel palleløfter

En palleløfter kan naturligvis ikke erstatte en gaffeltruck, som har en langt bedre hæve- og trækkapacitet. Men til brug i det små er den et perfekt arbejdsredskab, der altid står klar til at hjælpe dig, da den ikke kræver hverken opladning eller optankning.