pexels fauxels 3228855 840x525 - Udvalget af shorts til mænd vokser

Udvalget af shorts til mænd vokser

I mange år har vi mænd måttet se misundeligt til efter kvinders sommermode. For hvert år voksede udvalget af klæder, de kunne trække i, når sommeren bankede på døren. Vi mænd kunne med fordel spare nogle penge, da tøjet i år var præcis det samme som sidste års.

Shorts til herre lignede til forveksling et par jeans, hvor man havde lagt snittet lige under knæet, skjorter havde mistet meget af deres ærme. Med andre kunne vi få lov til at gå i en amputeret og decimeret udgave af vores hverdagstøj.

Men det har ændret sig. Der er nemlig gået prestige i at designe herretøj. Også sommertøj, herunder shorts.

Performance shorts

Indtil nu har vi mænd stået over for et valg: Enten skulle vi være pæne i tøjet, eller også skulle vi kunne bevæge os fordi vi skulle spille fodbold. Den tanke er en der hører fortiden til.

Performance shorts giver nemlig udtrykket og stilen fra et par pæne jakkesætsbukser i en moderne shorts udgave, der går til lige over knæet, og kombinere det med friheden fra træningstøj. På den måde kan du gå hjemmefra med rank ryg og selvtillid over dit udseende, uden at skulle sige nej til en spontan, lille fodboldkamp på stranden.

Cargoshorts

Hvis der er et altoverskyggende sommer mandeproblem, er det manglen på opbevaringsplads. Når det er for varmt til at bære en jakke, mister vi nemlig en hel håndfuld lommer, hvori alle vores ting ligger.

Med cargoshorts får du her løst et problem på en stilsikker måde. Udover at have de obligatoriske for- og baglommer, får du her to ekstra lommer på siden af låret. Lommerne er store og kan derfor holde alt fra nøgler til kort over, hvor stjerne bor, hvis du er på kendisjagt i Hellerup eller Hollywood.