carly reeves 8NY3IDPWnY unsplash 840x525 - Vælg det rette havebord

Vælg det rette havebord

Overvejer du at skifte dit gamle havebord ud med et nyt denne sommer? Så er der en række ting, som du bør overveje, inden du køber havebordet, så du ikke kommer til at fortryde dit valg senere. Derudover skal du også sørge for at have et rum, hvori du kan opbevare havebordet og andre udendørs møbler om vinteren.

Skab et stilfuldt rum i haven

Der er mange ting, der kan være med til at skabe den rette stemning, stil og rum i din have – og havebordet er blot ét af de mange elementer. Overvej derfor valg af farver, materialer, hyggelige lys og blomster. En af de tendenser, der præger mange haver og terrassemiljøer netop nu, er kurvemøbler, lækre tekstiler og sydlandske krukker i jordfarver.

Moden skifter som bekendt indenfor tøj og sko. Dette er også tendensen indenfor havemøbler og andre ting til haven. Forskellige tendenser præger nemlig også din have, og hvis du vil være sikker på, at din have ser stilfuld ud år efter år, skal du vælge et smukt havebord, der er tidløst, eller et bord der ikke har været for dyrt, så det kan udskiftes uden de store omkostninger i takt med, at stilen skifter.

Du bør pakke dine havemøbler væk om vinteren

Uanset hvor god en kvalitet dit havebord og andre havemøbler er, anbefales det altid, at du stiller dine møbler væk om vinteren for at undgå slid fra regn, sne og slud. Du skal derfor sørge for at have opbevaringsrum til dine havemøbler om vinteren. Ellers kan du risikere, at du efter blot en enkel sæson skal ud og købe nye møbler til haven.