Værktøjer

post billede Værktøjer - Værktøjer

Umlaute er stedet, hvor du forbedrer dine gør-det-selv færdigheder, gør det til en hobby og genopdager dig selv, mens du i din fritid laver et af de utallige, interessante projekter, vi deler hver uge. Nogle gange kan disse projekter blive for avancerede, selv for en erfaren gør-det-selv mand. Men bare rolig, vi har de helt rigtige værktøjer til dig.

Nødvendigt værktøj

Hvis du vil kaste dig over gør-det-selv, skal du først købe det nødvendige udstyr og værktøj Begynd med at fylde din værktøjskasse med det væsentligste – skruetrækker, gaffatape, en hammer og en trådløs boremaskine.

Køb altid værktøj af et anerkendt mærke, og køb en trappestige til de projekter, der kræver arbejde i højden.

Sikkerhedsudstyr

Når det handler om gør-det-selv projekter, bør sikkerheden altid være i fokus. Køb et par resistente arbejdshandsker, en hjelm, sikkerhedsbriller og brug altid sikkerhedssko (især når du arbejder med elektriske eller tunge værktøjer).

Sørg for at holde dit værksted rent og ordentligt, og husk at rengøre dit værktøj efter brug.

Køb af udstyr

Vi anbefaler stærkt at handle i butikker som IKEA, Silvan og Bauhaus, hvor du kan få se og prøve de ting, du skal købe.
Brug online shopping som sidste udvej, da produkterne ofte findes til en god pris, men lav kvalitet. Køb om muligt altid udstyr af høj kvalitet, det klarer sig bedre og holder længere.

Grundlæggende færdigheder

De fleste gør-det-selv projekter kræver, at man har nogle grundlæggende håndværksmæssige færdigheder. Prøv at finde nogle kurser på aftenskoler eller følg vejledninger på YouTube – det er meget vigtigt at kende det grundlæggende i eksempelvis træarbejde, når man kaster sig over gør-det-selv-projekter.

Det vil give dig viden og tillid til processen med at arbejde i træ og sikre kvaliteten i dine projekter

Brug Google til at finde måleenheder

Hvis du følger en detaljeret brugsanvisning, men ikke kender udenlandske mål som eksempelvis tommer og fod, kan Google muligvis hjælpe dig med at konvertere målingerne til et format, du kan forstå.
Undgå at lave fejl, følg instruktionerne nøje ved at kontrollere, at dit projekts mål stemmer overens med brugsanvisningen.

Disse grundlæggende værktøjer og nyttige tips er meget vigtige for dem, der ønsker at komme ind i gang med gør-det-selv, men ikke ved, hvor de skal starte. Vælger du et let projekt, følger instruktionerne nøje og bruger disse værktøjer, er du et skridt nærmere at blive en dygtig gør-det-selv kunstner.