Om

post billede Oms - Om

Et 9-17-job lægger – sammen med de huslige pligter – beslag på meget din tid. For det meste går vores tid med arbejde, skole og de dagligdags pligter.

Men hvis du har ekstra tid i weekenderne eller tidligt fri fra arbejde, er en af de bedste ting, du kan gøre, at finde noget, du virkelig godt kan lide, og så gøre det til din hobby.

Hobbyer findes i alle former og farver, og du kan vælge mellem flere tusinde forskellige aktiviteter, som du vil blive bedre til.

Hvis du har tænkt over, hvor du kan finde inspiration til nye hobbyer og fritidsaktiviteter, behøves du ikke lede længere, da Umlaute er et fantastisk magasin om hobbyer og gør-det-selv projekter.

Umlaute er et website, der er dedikeret til at diskutere de tusindvis af hobbyer, der findes, og lære dig lidt mere om hver enkelt.

Vi elsker at undervise i noget nyt og anderledes hver dag, samt give indblik i nye, interessante aktiviteter som bricolage, gobeliner, bygningsarbejde, scrapbøger, sport og meget mere.

Umlaute skiller sig især ud i vores gør-det-selv kategori, hvor begyndere lærer basis-teknikker, og vi hjælper dem til at færdiggøre deres første projekt. Umlaute handler i bund og grund at lære dig at blive en bedre person og give dig de rigtige værktøjer og tips til at opfylde dine mål i livet.

Der er plads til alle hos Umlaute, og derfor har vi også artikler, der beskriver alle slags gør- det-selv-projekter. Og har du selv masser af erfaring og lyst til at hjælpe begyndere med at udvikle deres færdigheder, er du mere end velkommen.

Ud over gør-det-selv-projekter og andre hobbyer, er boligindretning og små boligforbedringer to vigtige elementer for os. Vores artikler er direkte fokuseret på møbelproduktion og tips til boligindretning til dem, der vil lære nyt og samtidig forbedre deres hjem.

Umlate er for alle, der har en hobby, de gerne vil være bedre til. Det er vores mål at være en stor informationsbase for dem, der vil lære et nyt håndværk eller en ny hobby. Lær en ny færdighed og vær en del af fællesskabet her hos Umlaute.