pexels jc romero 5117732 840x525 - Find den perfekte e-cigaret

Find den perfekte e-cigaret

Hos Elekcig.dk finder du et stort udvalg af Ecigaretter og tilbehør, som du skal bruge for at få den perfekte dampoplevelse. At dampe på en e-cigaret er nemlig blevet en populær og ny smart måde at ryge på, forskellen er dog bare, at du helt slipper for at inhalere de farlige stoffer, der er i den almindelige tobakscigaret. Med en e-cigaret inhalerer du i stedet harmløs damp.

Hvad er en e-cigaret?

En e-cigaret består af et lille batteri, en brænder og en lille tank. Inde i tanken er der plads til en e-væske, som du vælger helt efter eget valg. Batteriet inde i din e-cigaret sørger for at varme væsken op, når du tænder for cigaretten, og er på samme tid også det, der bestemmer, hvor stor en dampsky du kan få, når du damper.

Kan du lide godt lide den kendte smag af tobak?

Kan du godt lide smagen af tobak, så er der ingen grund til at fortvivle, hvis du vælger at dampe. Cigaretterne fås nemlig med flere forskellige slags smag af tobak, og det betyder, at du ikke behøver at vinke farvel til den kendte smag, hvis du vælger at dampe.

Hos Elekcig.dk kan du finde et stort udvalg af forskellige e-cigaretter, både dem med forskellig smag og dem uden. Du kan også finde e-cigaretter med og uden nikotin i det store udvalg, og derfor behøver du slet ikke at blive afhængig af nikotin, hvis du vælger at dampe på en af de smarte e-cigaretter.

pexels skitterphoto 675987 840x525 - Hvordan foregår en overpumpning?

Hvordan foregår en overpumpning?

Før i tiden blev der brugt motorpumper, når man lavede en overpumpning. I dag foregår det dog på en lidt anden måde. Der bliver nemlig i stedet for det meste anvendt støjsvage elektriske pumper til at løse den specifikke opgave.

Motorpumper, der kører på diesel, kan dog anvendes sommetider som en backup eller, hvis der er meget regn i den pågældende periode.

Skal der foretages en overpumpning, er det desuden vigtigt, at der både er SRO, tilsyn og en vagttelefon. Det er noget, som de fleste firmaer inden for denne branche sørger for. Hos RH Pumper har de blandt andet udviklet transportable pumper, hvor de elektriske pumper er samlet med andre enheder og SRO.

Overpumpning bliver også kaldt for oppumpning

Ved en overpumpning, eller en oppumpning, bliver der typisk pumpet spildevand, der ikke er rent fra diverse steder. Det kan være alt lige fra en brobygning til en havn, en kanal eller helt andre steder.

Overpumpning bør altid udføres af professionelt og erfarent personale, der har stor erfaring med både at drive, opstille og vedligeholde denne type af pumpeopgave. Når det kommer til en overpumpning, er det ydermere vigtigt, at sikkerheden er i orden.

Derfor bør du udelukkende tage kontakt til et firma med erfaring inden for denne branche. Et professionelt firma kan desuden stå for eksempelvis afspærringer, hvis det er nødvendigt.

Du kan læse mere om overpumpning her: https://rhpumper.com/overpumpning/. Hos RH Pumper har de uddannet og certificeret personale, der sørger for at udføre et godt stykke arbejde hver gang.