pexels skitterphoto 675987 840x525 - Hvordan foregår en overpumpning?

Hvordan foregår en overpumpning?

Før i tiden blev der brugt motorpumper, når man lavede en overpumpning. I dag foregår det dog på en lidt anden måde. Der bliver nemlig i stedet for det meste anvendt støjsvage elektriske pumper til at løse den specifikke opgave.

Motorpumper, der kører på diesel, kan dog anvendes sommetider som en backup eller, hvis der er meget regn i den pågældende periode.

Skal der foretages en overpumpning, er det desuden vigtigt, at der både er SRO, tilsyn og en vagttelefon. Det er noget, som de fleste firmaer inden for denne branche sørger for. Hos RH Pumper har de blandt andet udviklet transportable pumper, hvor de elektriske pumper er samlet med andre enheder og SRO.

Overpumpning bliver også kaldt for oppumpning

Ved en overpumpning, eller en oppumpning, bliver der typisk pumpet spildevand, der ikke er rent fra diverse steder. Det kan være alt lige fra en brobygning til en havn, en kanal eller helt andre steder.

Overpumpning bør altid udføres af professionelt og erfarent personale, der har stor erfaring med både at drive, opstille og vedligeholde denne type af pumpeopgave. Når det kommer til en overpumpning, er det ydermere vigtigt, at sikkerheden er i orden.

Derfor bør du udelukkende tage kontakt til et firma med erfaring inden for denne branche. Et professionelt firma kan desuden stå for eksempelvis afspærringer, hvis det er nødvendigt.

Du kan læse mere om overpumpning her: https://rhpumper.com/overpumpning/. Hos RH Pumper har de uddannet og certificeret personale, der sørger for at udføre et godt stykke arbejde hver gang.