hans isaacson  k0Pyd1uMEc unsplash 840x525 - Tips til en hyggelig aften indenfor i den mørke tid

Tips til en hyggelig aften indenfor i den mørke tid

Når efteråret og vinteren nærmer sig, trækker de fleste af os indenfor i varmen. Du finder tæpperne frem, de tykke uldsokker og en varm kop kakao. Hvis du tilmed også har en brændeovn, er det lige netop i de kolde måneder, at du kan få gavn af den.

I den mørke tid er der dog mange, der har svært ved at finde ud af, hvad de skal lave. Men rent faktisk er der intet mere hyggeligt end at bruge tid indenfor foran brændeovnen. Her finder du et par tips til en hyggelig aften derhjemme i den mørke tid.

Tænd op i brændeovnen

Først og fremmest bør du tænde op i din brændeovn. Dette er den ultimative hygge, der skaber den perfekte stemning. Men inden du tænder op i din brændeovn, skal du huske, at du enten skal bruge træbriketter eller brænde. Om du vælger den ene eller den anden løsning er naturligvis helt op til dig.

Lav en varm drik

Når du har fået styr på brændeovnen, kan du vælge at lave en varm drik. Det kan enten være kakao, te, kaffe eller noget helt andet. Du kan eventuelt putte skumfiduser eller flødeskum i den varme drik, hvis det er noget, du kan lide.

Find tæpperne frem og spil et spil

Hvis I er flere hjemme, så kan I hygge sammen. I bør derfor finde de lækreste tæpper frem og sætte jer rundt om bordet eller i sofaen for at spille et spil. Det kan både være et kortspil eller et brætspil. Det vigtigste er, at det er et spil, som I kan hygge jer med.